De Buck Rudy en Zoon,uw betrouwbare bouwpartner

Uw woning of bedrijfsgebouw laten opknappen door een professional? De Buck Rudy en Zoon is een familiale, erkende bouwonderneming in Gent met meer dan 25 jaar ervaring in bouw-, verbouwings- en renovatiewerken. Ons gekwalificeerde team zet alles op alles om van zowel openbare als private projecten een succes te maken.

Ruim 25 jaar bouwen, verbouwen en renoveren van A tot Z

Sinds de opstart van ons familiebedrijf in 1994 behoren nieuwbouw- en renovatieprojecten tot onze core business. Doorheen de jaren behaalden we diverse diploma’s en certificaten en bleven we ons bijscholen, maar onze kernwaarden bleven steeds dezelfde: kwaliteit, punctualiteit, duurzaamheid en veiligheid staan voor ons centraal bij alles wat we doen.

We investeerden daarnaast in een omvangrijk machinepark. We beschikken op dit moment over tal van moderne machines om o.a. hout, metaal, lood, zink of koper te bewerken. Dat stelt ons in staat flexibel op uw noden in te spelen, alle nodige voorbereidingswerken zelf uit te voeren en de kwaliteit ervan te bewaken. Als zaakvoerders gaan we steeds mee op de werf om zo een piekfijn resultaat te garanderen.

Totale binnen- en buitenafwerking op maat

De Buck Rudy en Zoon biedt een totaaloplossing aan iedereen met bouwplannen en voorziet alle mogelijke diensten om dit waar te maken.

binnenhuisinrichting

plaatsen van afsluitingen

metsel-, beton- en slopingswerken

plaatsen van vloeren en wandtegels

industriële pijpleidingen & kanalisatie

chapewerken

schoorsteenvegen

gyproc- en isolatiewerken

plaatsen van individuele gastoestellen

Samen bouwenaan uw project?

Vertel ons gerust meer over uw bouw-, verbouwings- of renovatieplannen tijdens een kennismakingsgesprek.

CONTACTEER ONS