Betrouwbare partnervoor al uw dakwerken

Een hellend of plat dak laten plaatsen, herstellen of isoleren? De Buck Rudy en Zoon is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in dakwerken, voor zowel grote als kleine projecten. Als erkende bouwonderneming garanderen wij elke keer opnieuw een piekfijne, hoogwaardige afwerking tegen een correcte prijs.

Geef uw dak een grondige opfrisbeurt

Een mooi plat of hellend dak is de kers op de taart van uw woning of industriële gebouw, maar isoleert en beschermt tegelijkertijd ook uw binnenruimtes. Na verloop van tijd kunt u echter met een lek, stormschade of slijtage te maken krijgen en dan is een snelle ingreep van groot belang.

zoersel-schaapskooi

De Buck Rudy en Zoon verzorgt de volledige aanleg van uw dak, van opmeting tot afwerking. Hierbij werken we steeds met dakpannen, leien, staande naad in zink of koper en de roofing van Derbigum, waar we een Professional Master in behaalden. Zo bent u zeker van een uiterst sterke, duurzame, waterdichte en hoogkwalitatieve dakbedekking die jarenlang meegaat. Daarnaast behoren ook daktimmerwerken, gevelwerken, lood-, zink- en koperwerken, verbouwings- en renovatiewerken, isolatiewerken, ontmossingen en onderhoud tot ons uitgebreide dienstenwaaier.

roofingdak-met-lichtkoepels

Uw daklaten plaatsen of herstellen?

Wij komen graag bij u ter plaatse langs om onze vrijblijvende prijsofferte op maat te bespreken.

MAAK EEN AFSPRAAK