Sanitair en centrale verwarmingbij één partner

Op zoek naar een erkende sanitaire- en cv-installateur? De Buck Rudy en Zoon plaatst, keurt, onderhoudt en herstelt hoogkwalitatieve sanitaire- en verwarmingsinstallaties voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dankzij ons Cerga-label en onze GI-erkenning garanderen we steeds feilloos technisch vakmanschap.

Al meer dan 25 jaar uw specialist in sanitair en cv

Sanitair

Wenst u een nieuwe sanitaire installatie te plaatsen, uw volledige badkamer te renoveren of zelfs een luxueuze wellness ruimte in te richten? De Buck Rudy en Zoon werkt elke sanitaire ruimte piekfijn af van A tot Z, van opmeting tot oplevering. Ook voor elk sanitair probleem, zoals een lek of verstopping, kennen wij de gepaste oplossing. Al onze installaties worden bovendien voorzien van een sanitair plan en een nauwgezette keuring.

Centrale verwarming

Bij De Buck Rudy en Zoon bent u ook aan het juiste adres voor de plaatsing, renovatie of herstelling van verwarmingsinstallaties in zowel eengezinswoningen als collectieve systemen. We keuren onze toestellen steeds nauwkeurig vóór de opstart en staan bovendien klaar om een onderhoud en controle uit te voeren op tweejaarlijkse basis. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in energiebesparende en millieuvriendelijke verwarmingsinstallaties, zoals zonnepanelen, zonneboilers, zonnecollectoren en condensatietoestellen. Het is zeker interessant om na te kijken of u kans maakt op een premie.

Kies vooreen piekfijne sanitaire of cv-installatie

Wij komen graag bij u langs om onze gratis prijsofferte op maat te bespreken.

MAAK EEN AFSPRAAK