Specialist inverbouwings- en renovatiewerken

Uw woning of bedrijfspand laten verbouwen of renoveren? De Buck Rudy en Zoon is ruim 25 jaar specialist in verbouwings- en renovatiewerken van A tot Z, zowel voor binnen als buiten. Als erkende en geregistreerde bouwonderneming leveren we steeds hoogkwalitatief werk af waarvan u jarenlang de vruchten plukt.

Eén partner en aanspreekpunt voor uw totale project

Dankzij verbouwings- en renovatiewerken kan uw wooncomfort in grote mate toenemen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om muren te plaatsen of uit te breken, uw woonruimte uit te breiden of een aanbouw te plaatsen. Daarnaast kunt u ook uw woning of bedrijfspand volledig laten afstemmen op de eisen van deze tijd en zo lichtinval, isolatie, duurzaamheid of brandveiligheid verbeteren. Verbouwings- en renovatiewerken zijn zelfs extra interessant en voordelig wanneer u recht hebt op een renovatiepremie.

Wat uw plannen of doelstellingen ook zijn, De Buck Rudy en Zoon staat klaar om al uw verbouwings- en renovatiewerken te realiseren. En dat van ontwerp en fundering tot afwerking en onderhoud. U kunt namelijk alle bijhorende of aanvullende werkzaamheden aan onze getalenteerde vakmannen overlaten:

Aan de slag gaanmet uw verbouwings- of renovatieproject?

Wij komen graag bij u ter plaatse langs om de situatie in te schatten en onze prijsofferte voor te stellen.

MAAK EEN AFSPRAAK